Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dojemné okamžiky v pondělí večer čekaly na diváky taneční soutěže Dancing With The Stars na americké stanici ABC. O emotivní podívanou se postaral veterán z války v Iráku J.R.Martinez s jeho taneční partnerkou Karinou Smirnoff.

Osmadvacetiletý americký voják, jež v roce 2003 utrpěl během války popáleniny na více než 40 procentech těla, dojal publikum i porotu k slzám nejen svým výkonem, ale především životním příběhem. Z války se málem nevrátil, ale nakonec měl štěstí a přežil, i když s celoživotními následky.

Martinez, jenž je jedním ze soutěžících již 13. řady soutěže, dělá v tanci velké pokroky a projevuje přirozený talent pro plynulý a ladný pohyb. Podle jednoho z porotců by ještě měl trochu zapracovat na svém držení paží, ale u publika byl válečný veterán jasným favoritem. Ovace ve stoje po jeho výkonu trvaly podle britského deníku Daily Mail nejdéle z celé historie soutěže.

Reklama

Další články

Načítám