Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská vítězka soutěže Miss Face Nikola Uhlířová (19) zabodovala ve světě. Před pár minutami se stala pátou nejkrásnější dívkou světa. Na třetí největší světové soutěži krásy Miss Grand International ve Vietnamu zažila největší úspěch své kariéry.

Před Nikolou se umístily jen krásky z Venezuely, Filipín, Portorika a Miss Grand International 2017 se stala sedmadvacetiletá brunetka z Peru Maria Jose Lora.

Že Nikola zaboduje bylo jasné už po včerejším Preliminary show. "Nikole vyměnili šaty za lesklejší, výraznější. Byl to jasný signál, že se s ní počítá do nejužšího výběru," řekla Super.cz ředitelka soutěže Miss Face Taťána Makarenko.

Z umístění Uhlířové je nadšená. "Je to obrovský úspěch pro Českou republiku. Z osmdesáti krásek z celého světa být v Top 5 je sen. Miss Grand International je po Miss Universe a Miss World třetí největší soutěží světa. Konkurence je obrovská. Moc Nikole gratuluju, reprezentovala Českou republiku fantasticky," dodala Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám