Hlavní obsah
Článek

Jessica Enslow (43) z amerického Salt Lake City se sebou ještě před pár měsíci vůbec nebyla spokojená. Dívala se na sebe v zrcadle, viděla tam svoji neforemnou postavu a draly se jí do očí slzy. Říkala si, že má na víc.

Je asi jedno, že na sebe byla příliš přísná. Vždyť je doslova "zaslouženou" matkou, která přivedla na svět neuvěřitelných sedm dětí. Jenže takhle to Jessica nevnímala. Podle ní je jedno, kolik má žena potomků, starat se o sebe zkrátka musí.

A tak se i ona pustila do boje s formováním své figury. Stačilo jí k tomu přitom domácí cvičení podle videa a založení účtu na Instagramu, kde své pokroky zveřejňovala. „Bylo to dost intenzivní (cvičení), ale mé tělo se během několika měsíců strašně změnilo...,“ vzpomíná, jak si na poslední čtyři měsíce drastického tréninku, probíhajícího u puštěného DVD, najala raději fitness poradce.

Dostavující se výsledky pro ni byly tak silnou motivací, že za pouhých sedm měsíců nejen zhubla, ale tělo skutečně krásně vytvarovala. Ostatně posoudit to nyní můžete sami.

Reklama

Další články

Načítám