Hlavní obsah
Článek

Půvabná a energická zrzka Denisa Nesvačilová, kterou známe třeba z Básníků, je zadaná sice jen velmi krátce, ale jak naznačila, buď své lásce po půl roce vztahu už řekla ano, nebo žádost o ruku brzy očekává! „Mám na to věk, přítel také,“ řekla Super.cz. Jenže jí hrozí, že by mohlo dojít k něčemu ošklivému, co se stalo i naposledy, když pokoušela štěstěnu se svatbou!

„Před rokem a půl mě Jarek Šimek pozval na křest jiného svého videoklipu, kde jsem poprvé v životě vyzkoušela svatební šaty, ale zhruba 14 dní poté jsem se s partnerem po několika letech rozešla. Tak to bylo nemilé. Když teď tedy Jarek volal, že by chtěl pokřtít klip Svatební, ptala jsem se, jestli to není nějaké znamení, že bych se měla vdát. A snad se teď ta karma napraví a nedopadne to jako minule,“ věří.

Kdo je jejím vyvoleným, nechce prozradit. „Mám zakázáno o něm mluvit. Nechce být součástí tohoto světa. Jsme spolu půl roku a podle mě nám to už asi vydrží. Známe se několik let, cesta byla tak trnitá, že jsem nekupovala zajíce v pytli,“ naznačuje.

A řekla by mu tedy své ano? „Asi bych se klidně vdávala. Doma o tom občas mluvíme, protože ten věk na to máme, oba dva jsme rodinně založení. Asi bych řekla ano. Nebo jsem ho třeba řekla, kdo ví?“ dodala tajemně usměvavá herečka.

Reklama

Další články

Načítám