Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsi to ty, Cheryl? ptají se někteří u snímků jednatřicetileté britské modelky spodního prádla Rhian Sugden. Na mysli mají zpěvačku Cheryl Cole (34), jíž je celkem podobná. Hlavně tedy v obličeji. „Jako mladší a prsatější sestra Cheryl“ nebo „Cheryl s velkými prsy“, píšou další.

Komentáře fanoušků přicházejí poté, co Sugden zveřejnila zákulisní záběry z focení kalendáře na příští rok. Ano, i ona bude mít svůj kalendář a je tak možnou konkurencí třeba takové Kelly Brook. Svými proporcemi nejspíš zaujme stejné publikum.

Co se týče vzhledu, tam podobnost Rhian a Cheryl i končí. Zatímco první jmenovaná je od roku 2014 zasnoubená s hercem Oliverem Mellorem a ‚proslavila‘ se vztahem se ženatým moderátorem Vernonem Kayem, Cole byla už dvakrát vdaná, za fotbalistu Ashleyho Colea a Jeana-Bernarda Fernandeze-Versiniho, a nakonec ‚sáhla‘ po mladším ročníku a je šťastná po boku zpěváka Liama Payneho (24), s nímž má syna Beara.

Reklama

Další články

Načítám