Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se Simonou Krainovou (51) jsme se potkali na otevření nového bistra na místě, kde bývalo vyhledávané knihkupectví. Dokonce se podepisovaly i petice za jeho zachování. Tehdy tam ovšem modelka nikdy nevkročila. "Když se ptáte, jestli jsem sem chodila číst knížky, tak opravdu ne. Ale jíst sem chodit budu. A je to chytře udělané, že jsou tady i nějaké knížky, tak bych si k nim mohla přičichnout," přiznala.

A co četla Simona naposledy? "Teď jsem si koupila kuchařky a jsem u úvodníku. Mám jich asi šestnáct, různé kuchyně. A čtení? To jste se asi zbláznili. Spíš se zeptejte, kdy jsem naposledy spala. Na čtení nemám vůbec čas. Jsem pořád v běhu, vystresovaná, nezastavím se. Ani už nevím, kdy jsem měla naposledy dovolenou," postěžovala si.

A do konce roku si asi už odpočinout nestihne. "Potřebovala bych slunce jako sůl. V létě jsme byli asi na pěti dovolených, protože jsme věděli, že pak nás čeká jen samá práce. Do Vánoc máme diář plný. V únoru bych chtěla do Las Vegas na koncert Jeniffer Lopez, to je můj sen. A pak bychom to chtěli spojit s Jižní Amerikou, ale bez dětí, jen s manželem. S dětmi asi pojedeme o vánočních prázdninách do Tater na lyže," vypočítala svůj program Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám