Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) obměnila šatník a zřejmě vyhodila všechny šaty, které sahají dál než do třetiny stehen. Tak to aspoň vypadá podle jejích outfitů na všech akcích, na nichž se v poslední době objevuje. Je právem pyšná na to, že po čtyřicítce zapracovala na své postavě a hrdě ukazuje svá stehna i dekolt.

Obavy o to, aby ve svých modelech neukázala více, než by chtěla, mají i její kolegové. V minišatech připomínajících spíš delší top se předváděla v show Česko Slovensko má talent na pódiu tak, že měl o oči diváků strach i Martin Dejdar. "Obzvláště efektní bude, když se Lucii vyroluje ta nudle co má sobě," charakterizoval Luciin oděv.

Šatičky, které si zpěvačka vzala na první přímý přenos zábavného pořadu To byl náš hit, se od nich moc nelišily. Když se pustila se svojí charakteristickou verou do zpěvu a zakláněla se, diváci na TV Barrandov s napětím očekávali,co všechno uvidí.

Lucii to každopádně poslední dobou náramně sluší a její fanoušci jen oceňují odvahu s jakou svou perfektní postavu prezentuje. Lucko, tleskáme také!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám