Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka, moderátorka a také příležitostná wrestlerka Maria Menounos (39) je krásná a úspěšná žena. Ani takovým se ale rány osudu nevyhýbají. Nejdříve Maria musela vstřebat informaci, že její maminka Litsa má rakovinu mozku, a následně začala mít zdravotní potíže ona. Bohužel, i jí lékaři našli v hlavě tumor.

O těžkém období Maria otevřeně mluví. Pro magazín People například popsala symptomy, které se u ní objevily. Měla bolesti hlavy, potíže se čtením i s řečí. A tehdy si prý pomyslela, že ji budou mít ostatní za blázna, ale že má pocit, jako by, stejně jako matka, měla nádor na mozku. Magnetická rezonance následně odhalila tumor velikosti golfového míčku.

„Nebrečela jsem. Vlastně jsem se začala smát. Je to tak neskutečné, šílené a neuvěřitelné, že moje matka má tumor a já taky,“ řekla. Objednala se i ke stejnému lékaři jako maminka. Ten jí řekl, že si je na 98 % jistý, že jde o nezhoubný útvar. Sedmihodinová operace, při níž jí nádor odstranili, pak naštěstí potvrdila lékařova slova.

Dnes už Maria opět zdobí společenské události. Ta poslední, na níž se ukázala, byla charitativní akce nadace Gabrielle´s Angel na podporu výzkumu rakoviny. Onou Gabrielle, již má nadace v názvu, je dcera její zakladatelky, textařky a filantropky Denise Rich. Ta bohužel v 27 letech zemřela na leukémii a svůj nápad na vznik nadace právě s tímto zaměřením již nestihla uskutečnit.

Reklama

Další články

Načítám