Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ještě nemáte bundu na zimu? Připravili jsme pro vás recenze na nejoblíbenější bundy a kabáty z kolekce podzim/zima 2017. V internetovém obchodě Pošta Zdarma najdete obrovský výběr za bezkonkurenční ceny. Vše zboží vám navíc doručí bez poplatku za poštovné! Prozkoumejte výběr těch nejoblíbenějších kabátů a bund!

Zimní kabátek s kapucí Juliana – akční cena 799 Kč – sleva 40 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kabát Juliana je krásný módní kousek z nové kolekce. Na výběr je z 5 barev, takže můžete bez problémů barevně sladit svůj outfit. Kabát navíc disponuje stylovou kapucí a páskem, díky kterému můžete kabát v pase stáhnout. Nyní je zlevněn o 40 %, seženete ho tedy pouze za 799 Kč!

Kabát Rosabel – akční cena 750 Kč – sleva 30 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kabát Rosabel je hitem roku 2017! Na výběr je z 8 barev, takže nemusíte mít strach, že v chladném počasí nebudete ladit! Kabát disponuje kapucí s umělým kožíškem, který vypadá zkrátka skvěle! Kabát je vyroben z příjemného materiálu a podšívku tvoří teplý kožíšek. Určitě také oceníte prostorné kapsy. Nyní je se slevou 30 % za akční cenu 750 Kč!

Pánská bunda Brock – akční cena 899 Kč – sleva 30 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pánská bunda Brock je stylová a praktická bunda, ve které vám zima rozhodně nebude. Její velikou předností je odepínatelná kapuce, takže můžete střídat styl dle libosti. Bunda obsahuje několik kapes - dvě klasické v dolní části bundy, jednu na hrudi a jednu vnitřní kapsu.

Zimní kabátek Reina – 669 Kč – sleva 40 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte ráda kabáty, tento kabátek si okamžitě zamilujete. Zapínání je na zip a jeho jednoduchý styl je doplněn o stylové knoflíky. Nechybí ani kapuce, dvě kapsy a samozřejmě teplá podšívka. Na výběr je ze 3 barev.

Bunda s pletenou kapucí Liliana – 699 Kč – sleva 60 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte ráda stylovější, zajímavější oblečení, tak si bundu Liliana ihned oblíbíte! Hřejivá bunda je doplněna o pletenou kapuci a spodní pletenou část. Zajímavý prvek je také límec z umělého kožíšku, který se dá odepnout. Na výběr je z 5 barev a sleva je nyní 60 %!

Další články

Načítám