Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Určitě každé Vánoce marně přemýšlíte nad tím, čím obdarovat své blízké. Rádi byste jim dali něco osobního, co je potěší, a zároveň dokáže dojmout? Máme pro vás super tip na krásný dárek, který rozhodně nezruinuje vaši peněženku a pod stromečkem zaručeně udělá největší radost. Chcete-li se dozvědět, proč jsou fotokalendáře a fotoknihy tak skvělým dárkem a proč budou hitem letošních Vánoc, rozhodně čtěte dál.

Fotokalendář – nádherný dárek, který dělá radost po celý rok

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevěřili byste, jak je jednoduché v našem online editoru vytvořit krásný fotokalendář. Během pár minut to zvládne opravdu každý, a to dokonce z mobilního telefonu nebo tabletu. Nemusíte složitě stahovat a instalovat žádný program. Stačí když si vyberte z naší pestré nabídky šablon, nahrajete 13 fotografií a dárek je na světě. Tak na co ještě čekáte? Vánoční dárky pro celou rodinu můžete mít hotové ještě dnes a nyní navíc ve slevě již za 125 Kč.

A co takhle fotoknihu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte více fotek, o které byste se s vašimi blízkými rádi podělili? Tak vyzkoušejte fotoknihu! Tvorba fotoknih je stejně snadná jako tvorba fotokalendářů. Fotoknihy navíc můžete opatřit popisky, věnováním – celý produkt si upravíte podle sebe a obdarovanému ukážete, že jste si na dárku dali opravdu záležet. Vybírat můžete z různých formátů, typů desek, počtu stran a samozřejmě z pestré nabídky šablon. Na fotokalendář i fotoknihu také můžete zvolit stejnou šablonu a dárek tak krásně sladit. Na Fotoknizky.cz vytvoříte kvalitní fotoknihu již od 149 Kč.

Fotokalendáře a fotoknihy - dárky s trvalou hodnotou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fotokalendáře ani fotoknihy se „nezkazí“, i když se na ně podíváte třeba za 20 let. Pořád se vám dostanou pod kůži a vyvolají ve vás všechny ty půvabné vzpomínky. Je to dárek s hodnotou, která se jen tak neztratí a udělá radost mnohokrát. Kouzelné jsou nejen pod stromeček, ale i k narozeninám, k výročí nebo jen tak pro radost. Neváhejte a vyrobte si dárek na míru na Fotokalendare.cz. Rozveselte své blízké.

Další články

Načítám