Hlavní obsah
Článek

Čas od času se v tiskových agenturách objeví nějaké materiály týkající se manželky jednoho z kdysi chronicky známých a téměř celým světem obdivovaných plavčíků Pobřežní hlídky, herce Davida Charveta. Pokud jsou to informace ryze pracovního charakteru, tzn. jaký herečka Brooke Burke chystá projekt nebo v čem momentálně hraje, obvykle zůstanou bez povšimnutí.

Brooke je ikonou ve zcela jiné kategorii a z této „škatulky“ ji nelze přendat ani náhodou. Brooke je totiž hvězdou zvláštního významu. Celebritou, která toho v životě mnoho dokázala jak v profesionální, tak osobní rovině (je mj. čtyřnásobnou matkou). Ale pro nás je a priori ženou, která s nabývajícím věkem oplývá čím dál tím větší krásou.

Vynechme nyní fráze o ženách zrajících jako víno a podobná klišé a rovnou se pojďme podívat na její nejnovější fotku. Nestyďte se položit si posté tu samou otázku: „Co je v tom, sakra, za čáry a kouzla, že ta baba vůbec nestárne?“ Prý je za tím zdravý životní styl a jóga. Právě té se na pláži oddávala, když ji fotografové zachytili.

Reklama

Další články

Načítám