Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V naprostém utajení se minulý víkend vdala operní pěvkyně Markéta Mátlová (32), jež je sestrou zpěvačky a partnerky producenta Františka Janečka Terezy Mátlové. Jak to nevěstě slušelo ve svatebních šatech, si prohlédněte v galerii.

Jejím vyvoleným se stal úspěšný tenisový trenér Martin Fassati (56), jenž je momentálně koučem tenistky Kristýny Plíškové a před lety coby aktivní hráč s tenistkou Helenou Sukovou vyhrál řadu turnajů ve smíšené čtyřhře.

Obřad se příhodně konal v prostorách Colloredo-Mansfeldského paláce, který je spjat s hudbou. Mimo jiné se tam natáčel film Amadeus.

Na svatební hostině se sešla celá rodina. Omluvil se pouze manžel od sestry Terezy Mátlové, František Janeček, který na nedávné divadelní premiéře nastydl a léčil se doma.

Martin Fassati má k Markétě Mátlové blízko i proto, že miluje operu. Narodil se v Praze, ale jeho rodina pochází z Itálie. Babička byla operní diva, profesorka operního zpěvu ve Florencii.

Je proto velkým fanouškem klasické hudby a na Markétiny koncerty chodil už v dobách, kdy o něm ještě vůbec nic nevěděla. Markéta Mátlová je jednou z šesti dcer českého dirigenta, sbormistra a pedagoga Lubomíra Mátla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám