Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před svou moderátorskou premiérou byl Zdeněk Piškula (25) velmi nervózní. Aby taky ne, když jeho prvním velkým počinem v roli moderátora byl benefiční večer Světlo pro Světlušku. Před tím, než vystoupil na pódiu v kostele svaté Anny po boku moderátorky Lucie Výborné, se v zákulisí uklidňoval po boku své partnerky Simony Lewandowské (18), která v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 hraje dceru Michaely Badinkové. Mladý herecký pár se dokonce nechal nachytat během polibku.

„Přiznám se, že jsem byl celý den tak trochu na nervy. A pak se rozsvítila červená, začal koncert a přenos a už jsem se nesl po proudu pohody. Úžasná byla atmosféra v kostele sv. Anny i výkony amatérských i profesionálních zpěváků a hudebníků. Víte, já jsem člověk, který rád pomáhá těm, kdo to potřebují. Na nabídku moderace jsem kývl okamžitě a doufám, že jsem nic nepokazil,“ svěřil se mladý herec, který na sebe upozornil v seriálu Vyprávěj, pohádce Tři bratři či účastí v taneční soutěži StarDance.

Piškula zvládl roli moderátora na jedničku a je to i jeho zásluha, že se pro dobrou věc díky dárcovským příspěvkům vybralo více než 25 600 000 korun. V blízké budoucnosti ho budete vídat spíše jako herce. Sympatický fešák momentálně dotáčí v Havířově internetový seriál Lajna. Na Vánoce, 25. prosince, se na obrazovkách objeví pohádka Nejlepší přítel, kde hraje společně s Jiřím Lábusem a Ondřejem Sokolem a od ledna ho čeká další natáčení celovečerního filmu o československých basketbalistech.

Reklama

Další články

Načítám