Hlavní obsah
Článek

Vyzařuje vnitřní pohodu a v plavkách jí to fakt moc sluší. Oblíbená britská „bloncka“, zpěvačka Sarah Harding (35), se rozhodla, že se teď na konci roku, kdy je v její domovské zemi skoro pořád sychravo, poletí ohřát do Dubaje, a se svou sexy postavou v plavkách tam trochu poškádlí místní.

Kde je ale její přítel, sympatický spoluúčinkující z britské série reality show Celebrity Big Brother, které se Sarah stala vítězkou? Chad Johnson, oproti Sarah skutečný král reality sérií, je v jejím životě teprve chvilku. Jeho kouzlu podlehla až letos, a to doslova před zraky televizních diváků, právě během natáčení zmíněného pořadu. Jejich rozvíjející se „on line romance“ tehdy oslzela oko nejedné divačky. Že už by si teď od něj chtěla odpočinout? Ať je to, jak chce, v Dubaji byla tahle kráska momentálně sama.

Sarah má za sebou docela bohatou minulost, kterou by do britské hudební hvězdy na první pohled nikdy neřekl. Rozjezd hodný spíše outsidera. V patnácti letech jí ze života, zdá se, definitivně zmizel otec. Tehdy se její rodiče rozvedli, on se oženil znovu. Od té doby už ho neviděla. Než se svou dívčí kapelou v 19 letech vyhrála konkurz jedné britské televizní show a stala se slavnou (jejich první čtyři desky zaznamenaly obrovský komerční úspěch), živila se kdečím.

Pak už ale její hvězda prudce stoupala a dodnes platí v Británii za jednu z nejoblíbenějších celebrit. Neuškodila jí ani epizoda, kdy si v roce 2011 odskočila na léčení závislosti na alkoholu a lécích proti depresi. V poslední době se také dobře prodala jako modelka. Jen za kampaň na spodní prádlo Ultimo získala téměř tři milióny korun, za sebou má masivní kampaň pro Coca-Cola Zero.

Reklama

Další články

Načítám