Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po pobytu Ivety Bartošové (†48) nezůstal v rodině jejího nového ochránce Josefa Rychtáře (65) kámen na kameni. Kvůli problémům s Rychtářovou manželkou se musela odstěhovat zpět domů, ale mnoho se tím nezlepšilo. Syn rychtářových včera dokonce místo toho, aby se postaral o nemocnou maminku Darinu, vezl do nemocnice na plánovanou operaci Ivetu.

Podle očitých svědků z Uhříněvsi odvážel zpěvačku do hradecké nemocnice mladík, v němž deník Blesk odhalil Jana Rychtáře, syna Rychtářových. Zhruba ve stejnou dobu Darina Rychtářová čekala s taškou na vlak z Říčan do Prahy. "Jsem hospitalizována, čeká mě řada vyšetření," potvrdila Blesku paní Rychtářová.

Jak jí asi muselo být, když zjistila, že zatímco ona se trmácí do nemocnice vlakem, její syn i manžel dávají přednost Ivetě. Ta měla včera v hradecké nemocnici absolvovat operaci zlomeného ramenního klíčku. Zlomeninu si přivodila, když u Rychtářových spadla ze schodů.

Reklama

Další články

Načítám