Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

KIGURUMI - překladem z japonštiny je to zvířecí kostým, ale můžeme si pod tímto názvem také představit velmi pohodlné, nikde neškrtící dupačky pro dospělé. Díky svému plyšově hebkému, fleecovému materiálu si overaly získaly oblíbenost nejen u dospělých po celém světě.

Všichni ho chtějí mít! Kigurumi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V Čechách se staly naprostým hitem pro domácí nošení, ale i na večírky nebo maškarní bály, a to především proto, že overal můžete mít jako pyžamo, ale lze ho navléknout na klasické oblečení a věnovat se tak i zimním, karnevalovým radovánkám. K úžasnému kostýmu si nyní můžete dokoupit i stylové bačkory.

Pro děti - hit Vánoc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechce vaše dítko usínat samo nebo je zvyklé usínat s plyšovou hračkou? Už nemusí. Můžete se plyšákem stát vy sám a vybrat si jakékoliv zvířátko, ve kterém se vaše dítko zhlédlo. Usínání tak zpříjemníte i při čtení pohádky. V dětském světě fantazie je možné vše a vy jako dospělí jejich sny můžete plnit. Nyní přinášíme nejoblíbenější overal – Jednorožec růžový a modrý i v dětských velikostech.

Připravte se na naprostý luxus s našim ložním povlečením

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte to. Za okny poletuje sníh, venku tma a z postele se nechce ven. Čas strávený v peřinách je v zimním období oblíbenou aktivitou nejednoho z nás. V jemném mikroflanelovém povlečení si chvíle odpočinku doslova užijete. Povlečení je vyrobené z mikroflanelu. Materiál je hebký, hřejivý a má výborné termoregulační vlastnosti. Pohlcuje 5x více vlhkosti než bavlna a zároveň ji rychle odpařuje. Je rychleschnoucí a nemačkavý, tudíž se nemusí žehlit. Nepouští chlupy a nevytváří žmolky. Ložní povlečení z mikroflanelu je nejlepší volbou pro alergiky. Je vyrobené z umělého vlákna, proto je odolné vůči bakteriím a roztočům. Zaručí vám maximální pohodlí a bude se skvěle vyjímat v každé domácnosti.

Podzimní výprodejový boom do sychravého počasí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K barevnému podzimu patří i barevná, kožená obuv v několika designových variacích, kterou si ihned oblíbí i ten nejnáročnější milovník módních výstřelků. Zárukou kvality je snadná údržba, která vám dopřeje komfortní chůzi za každého počasí. Vaše chodidla budou hýčkána anatomicky tvarovanou stélkou. Kvalitní gumová podrážka zajistí pohodlí před případnými otřesy v terénu.

Zdraví při chůzi pro vaše záda – ZDRAVOTNÍ OBUV

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Osvědčený lék proti bolavým zádům a unaveným chodidlům je kvalitní zdravotní obuv, kterou můžete nosit nejen v práci, venku, ale i doma. Tvarovaná stélka pro maximální komfort tlumí všechny otřesy a dopady nohou při chůzi. Máte široký nárt? I to si můžete uzpůsobit podle vašich potřeb nastavitelným páskem.

Další články

Načítám