Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) se nestačí divit. Firma, kterou propaguje a jejíž je tváří, byla označena za podvodníka. Lucie v reklamě známé sportovní značky prezentuje boty, které údajně zpevňují zadeček a stehna. Americké soudy to označili za klamavou reklamu a firma musí zaplatit pokutu 450 miliónů korun.

"Firma použila nepotvrzená tvrzení, že chůze a běh v jejich botách posiluje a zpevňuje postavu víc než běžné boty," uvedl Americký úřad pro kontrolu obchodních praktik.

Lucie, která je vyhlášenou milovnicí chůze - neřídí auto a hromadnou dopravou jezdí minimálně, za sportovní značkou ale stojí nadále. " Asi si pár lidí v Americe myslelo, že stačí nazout kouzelné boty a pak si klidně dat dva burgery. Je to jako jít do tělocvičny, vzít si sebou big mac menu a doufat, ze zhubnete," řekla Super.cz s úsměvem Vondráčková.

"V easytonech chodím už dva roky. Jsem chodec na dlouhé tratě a jsou to jedny z mála bot, ve kterých se cítím jako ryba ve vodě. Nazula jsem je, vyzkoušela a podpořila. A nosit je budu dál," dodala Vondráčková, která je nyní již s manželem Tomášem Plekancem v Montrealu, kde v lednu porodí prvního potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám