Hlavní obsah
Článek

Tuhle roli si Lucie Bílá (57) vysnila. Teď už má muzikál Sestra v akci premiéru za sebou a zpěvačka je nadšená hlavně z reakcí diváků. "Jsem spokojená, myslím, že jsem si vybrala dobře," míní Lucka, která si jako hvězda karlínského divadla může představení tak trochu diktovat. "Ale za to jsem jim věrná," dodala.

Představení s náročnými choreografiemi a sbory ovšem bylo obtížné nacvičit. Celkově na představení pracuje kolem stovky lidí. "Aspoň podle zlomvazek, které jsem dneska rozdávala," upřesnila Lucka, která rozdávala andělíčky se svojí fotkou a věnováním. "Opravdu bylo to představení náročné nazkoušet, lhala bych, kdybych neřekla, že jsem si mákla, ale stálo to za to," dala zase pár kilo dolů Lucka. "Svoji fyzičku si na jevišti pořád udržuju," doplnila.

Na jevišti se díky tomu může objevovat nejen v hábitu jeptišky, ale taky v ultra krátké mini, do níž se ostatně oblékla i po představení na afterpárty. Představení hraje bez alternace. "Mám sice kolegyni, která to umí, ale já ji nenechám hrát. Doufám, že už jsem si to vybrala s O2 arenou, a když už si lidi kupují lístky na Bílou, tak ji chtějí vidět hrát," slibuje.

Pobavili jsme se ještě o jejích kostýmech. "Zjistila jsem, že ta minisukně ke mně patří jako párek k rohlíku. Ale když jsem v hábitu jeptišky, tak samozřejmě s pokorou a úctou k víře," řekla nám s tím, že mini bude nosit tak dlouho, jak se v ní bude cítit dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám