Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tváří v tvář se bývalá moderátorka Top Staru s tou současnou potkala na jednom večírku. Kdo čekal, že při setkání Mahuleny Bočanové (57) s Evou Perkausovou (30) dojde k dramatickým momentům, mýlil se.

Na párty si málem padly do náruče. „Když jsem ji poprvé viděla v televizi, tak mi bylo jasné, že ještě potřebuje dozrát. Dobrý moderátor prostě potřebuje dozrát, to přijde věkem. Ona má ale obrovský dar přirozenosti, který tě odzbrojí. Je to milá a krásná holka. Kdykoli ji vidím v televizi, tak mě rozesměje a držím jí palce. Právě tím svým darem přirozenosti si všechny získala,” komentovala Mahulena moderátorský styl své nástupkyně a dále na adresu Evy dodala: „Kdyby tahle holka žila v Americe, tak všechny strčí do kapsy.”

Bočanové se po práci v televizi zjevně nestýská. „Pravda je, že práce v televizi je skvělá, protože ti přináší stálý příjem a člověk díky tomu dostává i jiné výdělky. Já jsem ale v životní fázi, kdy jsem raději méně vidět. Jsem schopná se uživit divadlem, a to mi naprosto stačí. Nikomu nemusím být za nic vděčná, nemusím se bát, že přijdu o nějakou práci. Mezi divadelními herci jsou přece jen vztahy čistší a přátelštější než v džungli filmu a televize, kde ti občas někdo šipku do zad hodí,” dodala Mahulena Bočanová.

Reklama

Další články

Načítám