Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani jeden z nich se ke svému soukromí nevyjadřuje, ale jelikož spolu Anna Faris (40) a Michael Barrett (47) tráví čím dál více času, a herečka hollywoodskému kameramanovi už dokonce měla představit pětiletého syna Jacka, respektive s ním oba byli na karnevalu, je pravděpodobné, že se rodí nový vztah.

Poprvé byla jejich schůzka zaznamenána reportéry webu TMZ v září a nebyla poslední. Také říjnové dny tráví spolu. Pokud by hvězda filmů Scary Movie, Diktátor nebo Zkrocená hora vztah stvrdila, stalo by se tak dva měsíce po oznámení rozchodu s manželem, taktéž hercem Chrisem Prattem (Strážci galaxie, Jurský svět, Pasažéři, Sedm statečných, Ona). Ten přišel po desetiletém vztahu a osmi letech manželství.

Muž, s nímž Faris v poslední době tráví čas, má na kontě například filmy Ohledně minulé noci, Ošetřovatel nebo slavnějšího Méďu a Přes palubu s Goldie Hawn a Kurtem Russellem. V letos natočeném remaku filmu si mimochodem zahrála právě Faris. Odtud nejspíš vítr vane... V práci ostatně potkala i Pratta a stejně tak svého prvního manžela, herce Bena Indru.

Reklama

Další články

Načítám