Hlavní obsah
Článek

Při těhotenství skoro nepřibrala a tři měsíce po porodu vypadá Lejla Abbasová (44) báječně. Jí samotné to ovšem nepřijde. "Paradoxně jsem po porodu začala přibírat. Jsem z toho nešťastná. Zřejmě jsem jediná ženská, která před porodem vážila míň než teď. Ale tělo si řeklo a asi jsem potřebovala mít správné složení mléka," postěžovala si nám Lejla.

"Já nejím. Žeru. Jsem jako kyselina nebo lux. Co se přede mnou neschová, tak končí ve mně. Ale na druhou stranu to na ten objem ještě vypadá docela dobře," dodala. Povídali jsme si o jejím domácím porodu, protože jsme chtěli na vlastní uši slyšet, zda to bylo doopravdy tak v pohodě. "Bylo, a dokonce ještě víc, než jsem si sama dokázala představit," svěřila.

"Měla jsem k tomu respekt, ale byla jsem pod dozorem naprosto dokonalé porodní asistentky a bylo zajištěné, že kdyby se cokoli stalo, máme to vyřešené. Nechala jsem se jí vést, a také sama svým tělem a instinktem, a všechno dopadlo skvěle. Ráno jsem se probudila, praskla mi voda a za dvanáct hodin bylo dítě na světě," krčila rameny. Popsala nám i to, jak to bylo dál, včetně seznámení syna Davídka se sestřičkou.

Míšenka Leila má prvorozeného syna blonďáčka s modrýma očima, a ani malá Iman prý není o moc tmavší. "Je to neuvěřitelné, ale zase modrooká. A ten gen modrookosti nesu evidentně já po české části mojí rodiny, protože Volcan je napůl Kavkazan a Čečen, a nevím co všechno tam ještě má. Aspoň je tedy o trošinku tmavší, má tmavé vlásky, ale pleť úplně ne," je sama udivená Lejla.

V tuto dobu měla Lejla odlétat i s dětmi do africké Keni, kde měla připravený další charitativní projekt. "Jste první, komu to sděluju, ale v Keni se brutálně zkomplikovala politická situace. V srpnu tam proběhly volby, které byly poprvé v historii Afriky a potřetí v historii světa anulované. A přesunuté na šestadvacátého, kdy jsme měli odjíždět. Celý projekt jsme byli nuceni přesunout na dobu neurčitou. Země je v ústavní krizi a nikdo neví, co se bude dít. Tím pádem nejsem vržena do volby, jak to budu zvládat," uzavřela Lejla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám