Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také vás neláká předvánoční bloumání po obchodech, tlačenice s ostatními zákazníky a raději byste se věnovali sobě a své rodině? Uvařte si dobrou kávu, pohodlně se usaďte a pojďte se inspirovat českou přírodní kosmetikou. Letos se s vánočními dárky zkrátka trefíte, a navíc je snadno objednáte z pohodlí domova na e-shopu na www.vivaco.cz, a navíc vás zde odmění i malým dárkem.

Jak voní Vánoce? Exkluzivní dárkové sady kosmetiky s ovocnými tóny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vůní jablka a skořice, mandarinkou nebo makadamovým ořechem s vanilkou? Rozmazlujte své blízké ovocnou přírodní kosmetikou. Krásné dárkové balení je ideální kombinací výrobků, které povzbudí smysly delikátní vůní a dodají pokožce sametově hebký pocit. Dárkové balení nejenže krásně vypadá, ale ušetří vám také starosti se sháněním balicího papíru a mašle. Pokud si s výběrem dárků nejste jisti, kvalitní přírodní kosmetika je vždy dobrou volbou.

Bestseller - kosmetika s kozím mlékem a něco navíc pro dobrý pocit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Farmářská bedýnka kosmetiky s kozím mlékem je návratem k přírodě a přírodním zdrojům. Mléčné proteiny budou hýčkat vaši pokožku a zanechají ji hebkou a jemně vonící. Navíc nákupem výrobku z řady kozí kosmetiky podpoříte charitativní projekt „Veselá koza” nadace Člověk v tísni. Tímto dárkem nejen potěšíte, ale také pomůžete. O to bude radost větší!

100% Bio organická kosmetika - čistá kosmetika, čistá krása, čisté svědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vám záleží na zdravé stravě a přirozeném životním prostředí, tak se jistě přikláníte i k čistě přírodní kosmetice. K takové, která je bez parabenů, konzervantů, barviv, umělé parfemace a testování na zvířatech. A právě to splňuje kosmetika Vivaco, která se navíc nedováží přes půl světa, ale vyrábí se podle tradičních receptur u nás. I kosmetika je výraz Vašeho postoje k životu a světu kolem nás...

Jed jako dárek? Proč by ne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už má manželka nebo tchyně ostrý jazýček, kosmetika pro mladistvý vzhled vždy potěší a pánové si mohou pod stromečkem risknout malý vtípek. Syn - Ake hadí jed je bezpečná, účinná a bezbolestná alternativa k náročným protistárnoucím zákrokům a procedurám. Účinně vyhlazuje vrásky, pokožku omlazuje a rozjasňuje. Hadí jed - přírodní botox. Vyhrajte svůj boj s vráskami.

Arganový olej - elixír krásy a mládí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To je dárek, který ocení každá žena. Darujte místo běžných pleťových krémů pokladnici „marockého zlata“ s arganovým olejem. Pro ženy je po staletí díky svému jedinečnému složení přírodním elixírem krásy a mládí. Proto je arganový olej nazýván „marocké“, nebo také „tekuté zlato“. Je jedním z nejvzácnějších olejů na světě a s vysokým podílem vitamínu E přirozeně chrání pokožku, lze jej použít i k regeneraci vysušených a roztřepených vlasů. Jak je u české firmy Vivaco tradicí, i tato kosmetika vzniká ze 100% čistých přírodních výtažků.

Další články

Načítám