Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte rádi změnu? Pak byste si jistě rádi proměňovali interiér podle ročních období, aktuálních trendů nebo prostě jen podle nálady. Teď už nemusíte kupovat novou sedačku, která tvoří většinou dominantu obývacího pokoje, ale jednoduše převlékněte svoji původní sedací soupravu nebo křeslo.

Ochrání i zrenovuje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky. Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Mezi nejoblíbenější patří béžové potahy s žíhanou strukturou, které najdete například v kolekci Universo.

Proměna během 5 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proměna sedačky v novou je s napínacím potahem velmi snadná. Zvládnete to sami během 5 minut. Je to stejně jednoduché jako si obléknout tričko. Snadná je i údržba potahů. V případě ušpinění je stačí sundat a dát do pračky vyprat. Vaše sedačka tak bude stále čistá. Vlevo vidíte křeslo potažené napínacím potahem a vpravo původní variantu. Je to opravdu viditelná změna, ale tajemství budete znát jen vy. Návštěvy se budou divit, co se stalo s vaší původní sedací soupravou nebo křeslem.

Pro domácnosti s dětmi a zvířecími mazlíčky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potah je skvělým řešením nejen pro změnu interiéru. Pokud to na vaší sedačce žije a máte v domácnosti děti, kočky nebo psy, pak jsou potahy skvělým řešením pro ochranu sedačku. Původní čalounění ochrání před skvrnami od jídla, od pití, před kočičími drápky a samozřejmě před chlupy. V případě znečištění jde potah jednoduše sundat a dát vyprat do pračky.

Sedačka jako pelíšek i hřiště

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když máte pocit, že je vaše sedačka tak trochu psím pelíškem nebo hracím koutkem vašich dětí, pořiďte si na ni napínací potahy. Sedačka si zachová svůj původní tvar, jenom dostane úplně nový kabátek a zároveň je chráněná před drápky i případnými nehodami. Možná ani nevíte, jaký příběh se odehrává u vás doma. Třeba je váš pejsek nebo kočička beznadějně zamilovaný do sedací soupravy, na kterou nemůže. Dejte lásce šanci s napínacími potahy decoDoma a vyberte si z více než 60 vzorů a barev.

Další články

Načítám