Hlavní obsah
Článek

Tenhle rozhovor byla radost dělat. Krásná slovenská herečka Zuzana Fialová, kterou můžeme vídat i v koprodukčních projektech, je bezprostřední a žádné otázce se nevyhýbá. A navíc ve filmech i ráda ukazuje svoje tělo. Ve snímku 8 hlav šílenství si zahrála milenku Anety Langerové, ve filmu Čára, který právě přichází do kin, se zase jejími křivkami můžeme pokochat v milostných scénách s charizmatickým Tomášem Maštalírem.

Nejprve ovšem pozvala naše diváky právě na Čáru. "Určitě bychom chtěli co nejvíce českých diváků. Myslím, že slovenský film už by se měl v očích českých diváků rehabilitovat," míní. A proč bychom na film o pašeráckém gangu na hranici mezi Slovenskem a Ukrajinou měli jít? "Zaprvé je to vaše schengenská hranice, my vám ji jenom hlídáme. Tak se podívejte, jestli to děláme dobře. To je, jako kdyby v New Yorku řekli, že se jich mexická hranice netýká," začala s výčtem Zuzana.

"Další důvod je ten, že je to brutální, drsné, a i pro nás překvapivé. A pak tam hrají vaši nejoblíbenější slovenští herci," pokračovala. A lákat můžeme i na to, že ve filmu uvidíme její nahé tělo. "I proto jsem to vlastně také přijala. Po čtyřicítce tyhle výzvy přijímám jako kompliment," svěřila.

Dokonalou figuru má i díky tanci, vyhrála slovenskou show StarDance. Musela na sobě ale hodně pracovat. V roce 2011 totiž byla Zuzana přímou účastnicí atentátu čečenského teroristy na moskevském letišti Domoděvovo. "Měla jsem rozstřílenou celou pravou půlku těla až po ucho, podívejte se, jak mi ho v ruské nemocnici sešili. Vypadám trochu jako upír," opravdu nám znovu sestavené ucho ukázala.

"Doktoři mi říkali, že už nebudu běhat, a já běhám ráda, což mě vytočilo ještě víc než čečenští teroristé, tak jsem se zaťala. Ale trvalé následky mám, cítím každou změnu počasí, a když nemám dost svalové hmoty, tak mi šrapnely, které zůstaly ve mně, tlačí na lymfu. Mám v sobě pět kusů, ale na letišti nepípám, na to, abych pípala, jich není dost. Ale první roky jsem létala s papírem od doktora, který by případné pípání vysvětloval," prozradila.

Ve filmu Čára hraje Zuzana matku třech dcer, která opustí milovaného muže, protože dá přednost lásce k dětem. "Sama bych odešla mnohem dřív, já tak submisivní povahu nemám. Ale jsem přesvědčená, že žen, které čekají příliš dlouho s rozhodnutím odejít, je většina," myslí si Zuzana. O tom, že ona by byla jiná, při jejím temperamentu nepochybujeme. Když jí samotné byl manžel nevěrný, neváhala mu zničit auto za dva milióny. "No ano, a co? Je to jenom auto, ne srdce. Nevidím na tom nic špatného," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám