Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejlépe placenou televizní herečkou je už několik let Sofia Vergara (51) z Takové moderní rodinky. Její seriálová kolegyně Ariel Winter (26) ji může jednou nahradit. V oblasti hrudníku jsou na tom obě podobně.

Mladá herečka se už v období dospívání mohla pochlubit pořádně napěchovaným dekoltem. Štědrá přírodní nadílka jí ale byla na obtíž a kvůli bolestem zad si ňadra nechala o dvě čísla zmenšit. I tak se ale má čím pochlubit. Plný dekolt v kombinaci s nemladistvou módou a výrazným líčením jí ovšem přidává roky navíc.

Při pohledu na její nové fotky v magazínu La Palme by málokdo tipoval, že ještě neoslavila 20. narozeniny. Na snímcích, které vytvořil Mike Rosenthal, Ariel vypadá jako zralá čtyřicátnice. Ať už pózuje v rudých šatech jako z Dynastie či provokativním prádélku, teenagerku nepřipomíná.

„Všichni si musíme uvědomit, že na prvním místě je vždy vlastní spokojenost. Pokud se v oblečení cítíte dobře, na názoru nikoho jiného nezáleží,“ tvrdí v magazínu Ariel Winter, jejíž šatník často čelí kritice. Herečka totiž ráda obléká dost nelichotivé outfity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám