Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Sandra Nováková (42) se po delší době pochlubila rozkošným synem Mikulášem, který v prosinci oslaví dva roky.

A rozverný synek se v knihkupectví postaral o pořádný rozruch. Spolu s rodiči a další herečkou a zpěvačkou Míšou Tomešovou (32) se měl stát kmotrem komiksu o mateřství s názvem Malá máma.

Svou roli ale pojal netradičně. Za asistence tatínka, režiséra Vojtěcha Moravce, dorazil v apartním náklaďáku a viditelně se mu jízda po knihkupectví zamlouvala. „Takovéto projížďky má rád a auta jakékoli značky ho přitahují. Prostě je to malý zarputilý motorista,“ s úsměvem vysvětlil Moravec.

K literatuře má klučina vztah celkem kladný. „Občas mu čteme pohádky, ovšem raději má ty televizní kreslené. Přece jen zatím víc tíhne k pohyblivým postavičkám. Ale nepolevíme ve čtení, však ono ho to chytne,“ mínila maminka Sandra.

Její potomek prý před spaním nevyžaduje ukolébavky, takže písňové recitály se doma nekonají. A to i proto, že má v postýlce hudební hračku, kterou si sám podle nálady pustí. Rodinka to má doma zkrátka pěkně zmáknuté.

Reklama

Další články

Načítám