Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou bouřlivé týdny. Nejdřív uspořádal koncem září improvizovaný mejdan v jednom z nejdražších hotelů v Dubaji, který ho vyšel na více než 3,8 miliónu korun a musela ho stopnout ochranka, protože přišlo jednou tolik lidí, než bylo pozváno. Následně ho nad ránem vytáhli z moře záchranáři, když se totálně opilý málem utopil. A pak ho zase jedna divačka ve studiu milánské televize k smrti urazila, když na něj zakřičela, že je monstrum. To Rodriga Alvese (34) alias živého Kena rozzuřilo tak, že zalapal po dechu a trochu se uklidnil, až když ochranka dotyčnou vyhodila.

Pár příjemných chvil ale v Itálii ještě před odjezdem zažil. Stihl třeba obscénní veřejnou líbačku se známým exhibicionistou, zároveň ale lékařem a majitelem místní kliniky plastické chirurgie Giacomem Urtisem. Radost mu udělal i nákupní výlet po milánských buticích.

Na chvilku se vrátil zpět do Londýna, odkud se na dubajsko-milánský trip vydal, a po pár dnech zamířil konečně na západní pobřeží USA, kde se, stále ještě extrémně frustrovaný, setkal s těmi, kteří jsou mu tolik blízcí. Jak? Tím, že sdílejí podobný osud. Něco uvnitř jejich hlavy je totiž neustále nutí k agresivním, většinou chirurgickým, tudíž velmi drahým (a většinou extrémně bolestivým) modifikacím svého vzhledu. S nimi však nikdy dlouho nevystačí.

Řeč je o aktérech bizarní americké reality show Plastics of Hollywood, kterými jsou Marcele Iglesias, Pixee Fox, Justin Jedlica a transsexuál, který si říká Nikki Exotika. Ten za plastiky utratil dokonce 22 miliónů korun, což je dvakrát takové jmění, než za ně dal Alves. Zkrátka svůj k svému, přesně podle hesla vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám