Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal Kavalčík (48)  se zranil. Během zkoušení muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway si zranil plotýnku a skončil v nemocnici. Přestal cítit levou ruku.

"Na zkoušce v divadle uděláte jednu obyčejnou hvězdu a lup, krční plotýnka to trošku nedala, najednou necítíte pravou ruku, tak budu věřit, že ve Zlíně mě zdejší megaprofíci dají zase dohromady, abych mohl zase brzy pokračovat ve skopičinách, ale asi už trošku jemněji pokračovat,“ popsal událost Michal, který v muzikálu hraje roli Šaška.

"Život je fakt vtipnej - skáčete z letadla z výšky 4200 metrů, skáčete po hlavě bungee jumping z mostu, hltáte adrenalin na jetsurfu a dáváte tělu fakt kapky a zkoušíte zdolávat nové a nové hranice a hlavně vás to neskutečně baví a nabíjí. A pak blbá hvězda a je to v háji," dodal moderátor a herec.

Michal Kavalčík tak následuje v Divadle Broadway Vojtěcha Drahokoupila, který si nedávno zlomil chrupavku. Nyní je otázkou, zda odehraje premiéru muzikálu, která se uskuteční již 1. listopadu v Divadle Broadway, stejně jako kdy bude opět v plné síle na Primě, kde moderuje Divácké zprávy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám