Hlavní obsah
Článek

Jeho seriálová postava to umí s mičudou jako málokdo (kdo je pod parou nebo pod drogami), teď ale představitel Laviho ze seriálu Vyšehrad vysekl další kontroverzní postavičku. Podívejte se na video, jak to opilý rozjíždí v kombajnu!

Jakub Štáfek se v této roli objevil v nové komedii Bajkeři, která ve čtvrtek 19. října vstupuje do kin. Coby kombajnista opilý jak slíva lemtá alkohol neznámého složení při řízení, pak se zastaví kvůli vykonání potřeby, přičemž zkratuje elektriku kluků spících v nedalekém stanu.

„Bajkeři jsou hlavně o mladé generaci, které je nějakých sedmnáct let, a o tom, že by tihle mladí měli občas vytáhnout hlavy ze svých temných pokojů, sociálních sítí, videoher, podívat se na čerstvý vzduch a skutečně něco zažít. Samozřejmě i na sociálních sítích zažívají city, možná i lásky, ale já si pořád myslím, že to není úplně ono, a kontakt ve skutečné realitě je mnohem výraznější. A ti moji kluci, hlavní hrdinové, začnou žít,“ říká režisér snímku Martin Kopp.

V hlavních rolích se objeví Adam Mišík, odrostlý nejmladší syn ze seriálu Horákovi Jan Komínek, Vojtěch Machuta, Celeste Buckingham, ze starších pak Václav Postránecký, Vanda Hybnerová nebo Tomáš Matonoha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám