Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už první čtená zkouška muzikálu Vánoční zázrak ukázala, kdo z protagonistů si je navzájem sympatický. A vypadá to, že trojnásobná maminka a partnerka herce Davida Prachaře (40) Linda Rybová našla zalíbení v kolegovi Martinovi Trnavském (54). Ten žije s herečkou Bárou Munzarovou (52), která se kvůli němu rozvedla s manželem, hercem Jiřím Dvořákem.

Divadlo Broadway, kde se muzikál Janka Ledeckého začal zkoušet, je neuvěřitelným semeništěm vztahů. Běžně se tam na pódiu potkávají bývalí manželé a milenci se současnými i budoucími. Proč by zrovna muzikál s vánoční tématikou měl být výjimkou?

Že by se Linda s Martinem z minulosti nějak výrazněji znala, není pravděpodobné. V seriálu Ordinace v růžové zahradě se míjeli. Ale zato mají zkušenosti s navazováním vztahů v práci. Linda se během natáčení seriálu poznala se svým partnerem Davidem Prachařem, který byl v té době ženatý s herečkou Danou Batulkovou. Martin Trnavský zase na place poznal Bárou Munzarovou.

Na zkoušce Vánočního zázraku se oba drželi stále spolu a z fotografií je vidět, že křehká Linda, která vypadá i po třech dětech jako panenka, házela po mužném Martinovi očkem. Vypadá to, že nová love story je na cestě.

Reklama

Další články

Načítám