Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) se po pauze vrátila na pódium v Las Vegas, kde opět vystupuje se svou show Piece of Me. Jeden svůj kus ale předvedla i mimo stage. Britney se vrhla na umění a malířský výtvor sdílela se svými 17 milióny fanoušky na sociální síti.

Stojan s plátnem si zpěvačka postavila do zahrady, jako by se chystala zachytit něco z jejích krás, výsledek je ale značně naivní a připomíná spíš dětské malůvky. Označení ‚mistrovský kus‘, jak obrázek nazvali v britském tisku, je skutečně víc než nadsazený. Vždyť sama Britney k videu napsala: „Někdy je potřeba si pohrát“.

A pohrát dala nejen duchu. Volné dny trávila v náruči třiadvacetiletého partnera Sama Asghariho, při tanci na balkoně nebo na lehátku u bazénu.

Seznámili se na natáčení klipu, kde dal Sam Britney své telefonní číslo. Zpěvačce pak trvalo pět měsíců, než mu zavolala. „Držela jsem papírek s telefonním číslem v ruce a bylo to divné. Po pěti měsících jsem ho našla v tašce. Ale říkala jsem si: ‚Je vážně roztomilý, fakt moc.‘ “ No a tak mu zavolala a zbytek už její fanoušci znají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám