Hlavní obsah
Článek

Tento týden se v kuchařské reality show Prostřeno! ze středních Čech setkáme s dvěma muži a třemi ženami. Hned v pondělí hostí kolegy Karel Bednář (33) z Čerčan. Žije v neudržovaném panelovém domě, avšak v nádherně zrekonstruovaném bytě, který svým zařízením účastníkům soutěže připomene středomořskou atmosféru. Všichni tipují, že v tak krásně uklizeném bytě musí žít s partnerkou, jenže Karel má již deset let po boku muže. I Václav Vydra si do něj při čtení komentáře rýpne, že Karlovou přítelkyní je Pepa. Podívejte se na video, ve kterém je vidět, jaká zábava se v bytě partnerů dnes odehraje.

Karel je po dlouhé době prvním gayem vystupujícím v Prostřeno!, který není chodící karikaturou na muže milujícího jiné pány. Má charisma, je bezkonfliktní a působí jako vyrovnaný, pohodový chlap. K jídlu si pro konkurenty připravil grilované papriky s česnekem a balkánským sýrem, k tomu jako bonus plněné žampióny plněné mozzarellou, slaninou, rajčetem s opečenou bagetkou. Hlavním jídlem je filet z čerstvého lososa s limetkovou omáčkou, čerstvým špenátem a vařeným bramborem. A na závěr se trochu potrápí s vanilkovými koulemi v pistáciích s horkou čokoládou.

Jídlo má výborné, jen patrně největší hráčku týdne Dagmar stále napadá nějaká nemístná kritika. "Předkrm se mu vůbec nepovedl... Špenát chutnal, ale lososa jsem představovala jinak. Kůžička mohla být křupavější," uvedla, aby na závěr zkritizovala i zákusek, který byl prý moc přeslazený.

Tentokrát se sešla opravdu pětka, která touží vyhrát za každou cenu, proto Karel dostane skutečně směšný počet bodů. Všichni taktizují, aby náhodou nepomohli k výhře konkurenci.

Jak dnešní díl dopadne, na to se můžete podívat sami již v osmnáct hodin, kdy Prostřeno! na Primě startuje. Předchozí díly si lze přehrát na Stream.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám