Hlavní obsah
Článek

Už i mladší dcera moderátorky Evy Decastelo (45) začala chodit do školy, takže má trochu volněji. Tedy jak se to vezme. "Michálka už to nebaví půl roku a to je druhák. Doufala jsem, že Zuzanka, která vypadala jako šprtka po mně, bude v pohodě. Jenomže se vidí ve starším bráchovi a už taky začíná s tím, že nechce domácí úkoly," svěřila nám Eva.

Na otevření jednoho butiku vypadala sama trošku jako učitelka, když si vzala velké brýle. Ovšem bez dioptrií. "Operaci očí mám za sebou, jsou to jenom imagovky, abych při vstupech do TopStaru nevypadala pořád stejně," trochu jsme odbočili, ale hned se zase vrátili k původnímu tématu.

"Michálek totiž zjistil to, co jsem se snažila tajit, a to, že škola trvá minimálně devět let, když budou úplně tupí. A Zuzance to vyžvanil. Obě dvě děti dostaly hysterický záchvat, že prostě devět let do školy chodit nebudou. Tak nevím, co s tím uděláme. Už samozřejmě předstírají, že jim je špatně a do školy nemůžou. Michálka bolí hlavička a Zuzu bříško. Možná to zdědily, protože když já chodila na základku a nechtěla jsem na písemku z matiky, byla jsme si schopná vsugerovat zvýšenou teplotu, aniž jsem musela teploměr máčet v čaji," svěřila Eva.

A čím si Eva krátí čas, když jsou tedy děti ve škole a ona zrovna výjimečně nemá práci? "Zbývá mi konečně čas na to roztřídit všechny ponožky, kterých máme doma ke dvěma stovkám, co nejdou do páru. Je to full time job," smála se. A vyprávěli jsme si ještě dál i o nejstarším synovi, kterého má její muž se svojí ex Štěpánkou, i o tom úplně nejmenším, který už je jen Štěpánčin, ale Eva ho má také jako další dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám