Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Kiefer Sutherland (44) se zařadil k hollywoodským hvězdám, které věří, že mimo naši planetu žijí vyspělé civilizace. A považuje vizi mnohých náboženství, že lidé jsou jedinými inteligentními tvory ve vesmíru, za velmi arogantní. Mimozemšťany přitom hledá pokaždé, když vzhlédne k nebi a kouká na hvězdy.

„Když se podívám na nebe za jasné noci a vidím tu hromadu hvězd a planet a všechno to, co je tam ve vesmíru, musím prostě věřit, že tam někde je život. Bylo by velmi arogantní si myslet, že existuje jediná planeta, kde by mohl existovat nějaký život,“ přiznal Kiefer. Hvězda filmu Melancholia prý také často přemýšlí o vlastní smrti.

„Doufám, že až do hořkého konce budu se svou rodinou. Myslím na to dost často, když jsem zrovna v letadle. Kdyby letadlo padalo, jak bych se s tím vyrovnal? Řval bych, nebo bych to přijal, nebo bych se snažil něco udělat? Já doufám, že prostě budu schopen odejít. Je něco krásného na tom, když člověk dokáže přijmout svůj osud a nechá to proběhnout. Trávíme příliš mnoho času bojem, bylo by fajn umět si to uvědomit pár sekund předtím, než se to stane, a prostě to nechat proběhnout,“ svěřil Kiefer britskému listu Metro.

Reklama

Další články

Načítám