Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti si Martina Dejdara (59) vždy všimnete. Známý herec a moderátor je nepřehlédnutelný nejen díky svým výrazným rysům, ale poutá pozornost také outfity. Dejdar si módu užívá a bere ji jako prostředek k sebevyjádření a k tomu, aby se od druhých odlišil. Často je ale terčem negativní kritiky módních expertů, což ho kupodivu nenechává klidným.

„Mám rád hezké a výrazné věci, které se odlišují. Které nepodléhají tuctové módě a trendům, které právě vládnou,” uvedl Martin, který byl jako ryba ve vodě na přehlídce módní kolekce Roberta Kupisze. „Člověk by měl nosit to, v čem se dobře cítí a nepodléhat trendům, protože móda je čistě individuální záležitost. Pro mě jsou nepochopitelní lidi, kteří jsou schopni ohodnotit někoho druhého. To, co se líbí mně, se přece nemusí líbit někomu jinému. Všichni módní odborníci jsou pro mě ubožáci, protože mi přijde strašné zneuctít někoho za něco, co si vzal na sebe. Tady by měl být člověk tolerantní,” uvedl Dejdar.

Z video rozhovoru je zřejmé, že herci někteří módní policisté hodně leží v žaludku. Dejdar se rozohnil, byť nejmenoval konkrétní osoby. „Myslím si, že se jedná o lidi, kteří na sebe chtějí jen upozornit a šťouchají do někoho jiného,” dodal Martin Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám