Hlavní obsah
Článek

Divoká líbací scéna se vzájemným okusováním rtů, v níž hraje prim Bella Thorne (26), momentálně zaplavila tiskové agentury. Na nich je její partnerkou herečka, bývalá hvězda australského seriálu Home and Away, Samara Weaving (25). I přes strhující vášeň, kterou obrázek mezi oběma dívkami napovídá, se jednalo o polibek pracovní, a to z právě dokončeného nového filmu z produkce televizní internetové sítě Netflix The Babysitter. Ten vypráví o mladých lidech, jejichž život je ovládán satanistickým kultem.

V týdnu se ale na Instagramu Belly objevily další snímky plné polibků. Na nich je ale s mužem. Což u této bývalé dětské filmové hvězdy a dnes výrazné hollywoodské rebelky není takovou samozřejmostí.

Bisexuální zrzka, která neváhala přebrat dívku i svému bratrovi, tak ale demonstrovala celému světu, že pro následující období bychom ji měli vnímat jako zadanou. Tím šťastným je raper s hippie vzhledem, který si říká Mod Sun. Jeho skutečné jméno je Derek Smith a i on se dal ve statusu pod snímky slyšet, že je do Belly zamilovaný až po uši. Tak uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám