Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podprsenka je veledůležitá! Musí nejen dobře vypadat, ale zároveň i dělat hezká prsa, perfektně je podepřít, skvěle sedět a vůbec - dělat své majitelce jen radost. A právě podprsenky z Astratex.cz umí tohle všechno skloubit dohromady.

Krásných sedmnáct!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přesně tolik slaví v těchto dnech největší dodavatel padnoucího spodního prádla Astratex.cz. Nenajdete obor, ve kterém by se za 17 let nic nezměnilo. Ani spodní prádlo není výjimkou. Výrobci stále přinášejí lehčí a odolnější materiály. Díky tomu přišla na svět i Maia 4D, jedna z nejoblíbenějších podprsenek na e-shopu. Je tak chytrá, že se vytvaruje přesně podle vašeho těla!

Strappy mají zdobit, ne zlobit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak si nezamilovat takovou krásku, když je tak půvabná! Podprsenka Jeanne přichází s něčím, co hned tak nějaká podprsenka nemá. Okouzlující strappy pásky si už našly svoje místo na módním poli, Jeanne ale nabízí něco navíc. Připoutala si strappy ke košíčkům důmyslným kousíčkem toho nejjemnějšího tylu. Díky tomu strappy vždy perfektně drží ve správné poloze.

Je to lehké a dýchá to s vámi. Co to je?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou podprsenky, o kterých během dne nebudete vědět. To proto, že jsou tak pohodlné a přizpůsobivé, že se s nimi doslova sžijete. Podprsenka Spacer 3D má košíčky mimořádně lehké, vzdušné a porézní materiál odvádí tělesnou vlhkost pryč od vašeho těla. V této podprsence se nikdy nezpotíte! Navíc se vyrábí v jednoduché hladké variantě nebo s nádherným krajkovým obvodem.

Krajkový rám pro ten nejkrásnější obraz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přesně takový dojem dopřává podprsenka Angelia. Její kouzlo spočívá ve vyvážené kombinaci zakulacujícího střihu a fantasticky krásné krajky. Košíčky prsa nádherně vytvarují a krajka ten nádherný obrázek zarámuje jako malé umělecké dílo. Jen jedno je u podprsenky Angelia obtížné. Vybrat, ve kterém barevném provedení je nejkrásnější! Bílá, černá nebo červená?

Přirozená, pohodlná, zmenšující

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho žen si přeje mít větší ňadra. Existuje ale také spousta žen se zcela opačným přáním. Ty, které objevily podprsenku Fern, už jej neřeší. Fern je oblíbená nejen proto, že je díky jemnému podšití hebkým mikrovláknem extrémně příjemná na těle, ale především pro svoji spolehlivost, co se týká opory pro velká prsa.

Další články

Načítám