Hlavní obsah
Článek

Představitelka Ošklivky Betty poprvé zveřejnila své bolestivé tajemství. Herečka America Ferrera (33) se rozhodla promluvit, aby upozornila na problém, který je bohužel ve společnosti častým jevem.

„Po dlouhé době se vracím do svých devíti let, kdy jsem byla sexuálně zneužita. O této tragédii jsem nikomu neřekla a žila jsem s pocitem viny, že jsem se jako dítě nedokázala ubránit dospělému muži,“ vrátila se herečka k bolestivým vzpomínkám.

Jelikož šlo o člověka z jejího blízkého okolí, často čelila dalšímu setkání. „Při pohledu na něj mi pokaždé ztuhla krev v žilách. On se na mě usmíval a byl přesvědčen o tom, že o našem tajemství nikomu neřeknu. Dámy, když společně prolomíme mlčení, další generace dívek nebude muset žít s tímto traumatem,“ dodala herečka, která za Ošklivku Betty dostala Zlatý glóbus.

America Ferrera svou výpovědí podpořila hnutí Me Too upozorňující na zneužívání žen. V USA je toto téma velmi aktuální kvůli hollywoodskému producentovi Harveymu Weinstenovi, jehož z obtěžování obvinilo několik hereček. K vlivnému muži se už otočila zády jeho manželka i členové Americké filmové akademie, kteří jej vyloučili ze svých řad.

Reklama

Další články

Načítám