Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nejen po boku rodičů, z nichž otec je akční veterán Sylvester Stallone a matka bývalá modelka Jennifer Flavin, ale také sama za sebe. Devatenáctiletá Sistine Stallone rovněž zamířila do modelingové branže, a tak jistě ocenila pozvánku na prestižní párty organizovanou muzeem Hammer v Los Angeles.

Na kontě má mladá modelka obálky magazínů Harper´s Bazaar či lifestylového Town & Country, přehlídky šla pro Chanel nebo Dolce & Gabbana. Zkrátka kariéru má nastartovanou velmi slibně, o čemž svědčí i to, že na akci, na niž byla pozvána, byla ve společnosti mnoha opravdu velkých hvězd. Účastnily se jí Priyanka Chopra, Sarah Jessica Parker, Jessica Chastain, Diane Keaton či Selma Blair.

Gala párty muzea Hammer je každoroční oslavou umělců, jejichž díla mají přínos pro společnost. Letos vyznamenala filmovou režisérku, scenáristku a distributorku Avu DuVernay a spisovatele a divadelního kritika Hiltona Alse.

Reklama

Další články

Načítám