Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Teď už je nejspíš od sebe jen tak něco nerozdělí. Alicia Vikander (35), která po Angelině Jolie (48) podědila roli Lary Croft, by mela tvořit manželský pár s Michaelem Fassbenderem (40).

Alicia a Michael se do sebe zakoukali už před třemi lety při natáčení filmu Světlo mezi oceány. Když se v roce 2016 očekávalo, že společně zazáří na oscarovém ceremoniálu, mezi herci došlo k odloučení a na ceremoniál přišli každý zvlášť. Krásná Švédka si tehdy odnesla cenu za vedlejší roli v Dánské dívce, charismatický Ir s německými kořeny jako představitel Steva Jobse neuspěl.

Herecký pár k sobě ale naštěstí opět našel cestu a odluka jeho vztah upevnila. Vikander a Fassbender měli dokonce na Ibize za přítomnosti svých rodin vstoupit do manželství. Od víkendu jejich levé prsteníčky zdobí zlaté kroužky, což dokazují i fotografie, které již mají zahraniční média k dispozici. Informace, že se mají na podzim na Ibize vzít, se v médiích již dříve objevila.

Oba herci patří k nejobsazovanějším hercům celého Hollywoodu. Fassbender si letos zahrál v pokračování Vetřelce a adaptaci krimi bestselleru Sněhulák. Příští rok se vrátí jako Magneto v X-Menech. Vikander po Dánské dívce oblékla dobové kostýmy i v Tulipánové horečce. V březnu do kin dorazí jako Lara Croft v Tomb Raiderovi.

Reklama

Další články

Načítám