Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste fandové do komiksů, asi si Hayley Atwell (35) nejlépe vybavíte jako Peggy Carter. Zahrála si ve filmech Captain America: První Avenger, Avengers: Age of Ultron i v televizním seriálu na stejné téma Agent Carter. Hayley Atwell je ale velmi všestranná herečka a samozřejmě má za sebou spoustu i žánrově velmi odlišných rolí. Ukázkou může být historické drama Vévodkyně, kde si zahrála po boku Keiry Knightley.

Nyní byla Hayley hostem mezinárodního filmového festivalu BFI v Londýně. A pokud ji opravdu znáte jako již zmíněnou postavu Peggy Carter, jste nejspíš tím, jak na červeném koberci vypadala, naprosto vyvedeni z míry. Byla absolutní ozdobou večera, a to nejen kvůli famóznímu dekoltu, které měly šaty, jež měla na sobě.

Atraktivní herečka totiž přišla v nádherných černých šatech od návrhářky Suzanne Neville, která se specializuje na velmi drahé svatební či společenské modely. Mezi celebritami pak bývá populární právě proto, že dokáže rafinovaně zvýraznit nejatraktivnější partie ženského těla, aniž by to ovšem vyznělo nějak vulgárně. Ostatně posuďte sami v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám