Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vezměte všechny gaye, kteří radí dámám s oblékáním, a bude vám jasné, kde se scenárista, režisér a hlavně představitel jedné z hlavních rolí v komedii Bajkeři inspirovali při tvorbě postavy internetového módního gurua Saši.

Hrdina Vojtěcha Machuty Saša (již jsme o něm v souvislosti s filmem psali) využívá internet k obživě celé rodiny. Jeho fashion show má velký úspěch, ovšem i tady není všechno úplně tak, jak to vypadá. Zatímco každý z hlavní devítky herců měl 5 kostýmů, Vojta dostal navíc pro Sašův internetový pořad dalších deset kostýmů.

„Můj vztah k fashion.. já to mám tak, že mi je jedno, co si na sebe vezmu – jenom to nesmí být úplně sprostý obrázek na tričku, to není úplně fajn. Ale ráno si vezmu to, co je nahoře na poličce,“ směje se Vojta, jehož známe i z mnoha seriálů od Gymplu s (r)učením omezeným po Trapný padesátky.

Jak se bude líbit parodie na jejich profesi třeba Filipu Vaňkovi, Samu Dolcemu, Pavlu Filandrovi anebo Martinu Gruntorádovi, na to jsme opravdu zvědaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám