Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za rok oslaví herečka Ljuba Krbová šedesátiny, ale stále by mohla hrát o dvě desítky let mladší ženy. A to nejen díky skvělé figuře, ale i mladistvé pleti. Rozdělila se o svůj recept na to, jak ji udržovat.

"Chce to hodně pohybu, to je nejlepší recept nejen pro tělo, ale i pleť. Hlavně na čerstvém vzduchu. Vždycky, když jdu venčit svoje psy a drobně mží, říkám, že je to můj nejlepší kosmetický salon," shoduje se její praxe s tím, že se říká, že nejlepší pleť mají Britky, protože tam je takové počasí takřka neustále. "Ale i v Praze to stačí," smála se Ljuba.

"Je to také o tom, jak se člověk stravuje, zda si dopřává dostatek spánku, což je při našem povolání problematické, protože někdy máte čas se vyspat a někdy ne. Když po představení vstáváte na natáčení, je spánku málo a na pleti je to vždycky vidět," míní herečka známá ze seriálu Ulice.

Relax pleti pomocí pleťových masek, které se dají koupit v parfumeriích a drogeriích, nedopřává. "Jsem konzervativní a masku si radši umíchám sama. Tvaroh a med, to je moje. Navíc, když si líznete, tak je to dobré. Preferuji jedlou kosmetiku," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám