Hlavní obsah
Článek

Pokud nepřestanete mluvit o naší stanici ošklivounce, poženeme vás k soudu! Takhle přesně nám vyznívá poselství přímého nadřízeného dvojice Těžkej Pokondr, která patrně definitivně odchází z Frekvence 1 (byť samo rádio si to ještě nemyslí). Muž, kvůli kterému v Romanu Ondráčkovi a Miloši Pokorném bouchly saze, tvrdí, že by měli přestat zlobit.

„Věříme, že přestanou poškozovat dobré jméno Frekvence 1, na které řadu let působili, a zaměří se na své budoucí aktivity, které ve svých prohlášeních avizují,“ reagoval jasně Miroslav Škoda na otázku, zda bude majitel stanice žalovat Pokondry za poškození značky.

Ti o něm řekli do éteru, že je k**tén a postěžovali si, že jim příliš mluví do výběru hostů a že například vůbec nechce cizojazyčné hosty, byť by to byly největší celebrity planety. Tak jim bouchly saze, vylili si srdéčka několikrát do éteru a přes jednání s rádiem o případné změně dohody tvrdí, že pokračování je nemožné.

A proč tedy za urážky spíkři nedostali hodinovou výpověď? „Podstatou fungování jakéhokoliv lidského společenství je dodržování dohod a smluv. Frekvence 1 má s panem Pokorným a panem Ondráčkem uzavřenou smlouvu a v tuto chvíli hledáme dohodu novou tak, abychom splnili nepsaný závazek posluchačům a pozvaným hostům,“ dodal trošku nepochopitelně Škoda.

K jeho rozhovoru duo napsalo pár připomínek, mezi nimiž nejvíc zaujalo, že před jejich mikrofon nesměl ani nejslavnější Čech. „Před rokem nám byl zakázán i Karel Gott, který vystupoval na opět na konkurenčním Rádiu Impuls na akci Český mejdan. Neprofesionální, malicherné, čecháčkovské. Na Frekvenci 1 bylo i fajn, ale podobných story už bylo dost,“ překvapili.

Reklama

Další články

Načítám