Hlavní obsah
Článek

Opět vyrazily samy. Martina Pártlová (44) a Veronika Arichteva (37) si do doby, kdy se jejich kamarádce ze "svaté trojice" Nikol Štíbrové (37) narodil syn Matýsek, musí vystačit ve dvou. Že by se jim roztikaly biologické hodiny poté, co se staly tetičkami, to ale nevypadá. Ale při rozhovoru jsme si užili hodně legrace.

"No, do budoucna, když se najde tatínek," krčila rameny Martina. Ta by chtěla kluka, Veronika holčičku. "Kdysi jsme dokonce plánovaly, že bychom otěhotněly všechny společně. Ale to už nevyjde," mínila Verča. "Leda že by přišel nějaký společný mejdan," smála se Martina. Že by se tedy našel i společný tatínek? "To určitě ne, já se nerada dělím," protestovala Veronika, že manžela Bisera Arichteva, režiséra První republiky, kamarádce nepůjčí. Probralo se i to, jestli by se Martině Bisi vůbec líbil, a jestli někdy holky kamarádce přebraly holku.

Martina Pártlová ovšem chytla na svatbě Ivany Korolové svatební kytici, tak by se mohlo začít blýskat na lepší časy. "Pořád je to bída, chodím na houby, ale nacházím samé prašivky. Ale počítám, že do roka by to mělo přijít. Možná do dvou. Maximálně," parodovala scénu z Pelíšků Martina.

Reklama

Další články

Načítám