Hlavní obsah
Článek

Mezi cestující se v metru v pátek odpoledne vmísila také jedna sympatická celebrita. Co rozhodlo o tom, že si hvězda seriálu Dawsonův svět a bývalá manželka hollywoodského akčňáka Toma Cruise (61), herečka Katie Holmes (45), jejíž jmění je momentálně odhadováno daleko za půl miliardy korun, nevzala taxi a vyrazila na newyorský Manhattan na nákupy podzemkou, se můžeme jenom domýšlet.

Možná nechtěla trčet v zácpě, možná pouze toužila zapadnout mezi Newyorčany. Protože však Katie cestou neodložila tmavé brýle, většina lidí, kteří směrem k dolní části Manhattanu v tu dobu cestovali, asi vůbec netušila, že tahle spolucestující je hvězdou, kterou znají hlavně z kina nebo televize.

V hnědém trenčkotovém kabátě, džínách, bílých teniskách a s koženým vakem přes rameno si kráska pocházející z Ohia, která do New Yorku zrovna přiletěla z Kanady, cestování rozhodně užila. Bylo to znát už z toho, že v metru podpořila drobnými tamního pouličního umělce a s paní, která ji jako jedna z mála přeci jen poznala, si vyměnila úsměvy i pár slov. V cíli cesty se pak Katie zastavila v několika buticích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám