Hlavní obsah
Článek

Vybavte si byt či dům novým nábytkem se slevami až 65 %! Poslední výprodejová akce před Vánocemi. Využijte neopakovatelné nabídky, která trvá pouze do 25.10. Neváhejte využit slev na více než 400 sedaček a dalšího nábytku. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Krásná sedačka se slevou 30 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Top design 2017, to je sedačka Soprano, která splňuje nejpřísnější požadavky na kvalitu a funkčnost! Velký rozklad a úložný prostor samozřejmostí. Sleva 6 000 Kč platí pouze do 25.10. Sedačku Soprano nabízíme v kombinace pevné eko-kůže na korpus a kvalitní pytloviny na sezení. Levněji v ČR nenajdete!

Top sleva! Rohová sedačka za pouhých 6 499 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní design, pohodlí a neskutečná cena! To je sedačka Brazil! Sedačku můžete rozložit na lůžko pro příležitostné přespání. Využijte neopakovatelné akce na sedačku Brazil a vybavte si před Vánoci obývák za neskutečnou cenu!

Obývací pokoj, který vám budou všichni závidět. Dotáhněte své bydlení k dokonalosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není čas na změnu? Díky slevám až 60 % na bytový nábytek je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 100 kolekcí bytového nábytku pro rok 2017, v cenách již od 2 999 Kč. Např. oblíbený obývací pokoj Celeste, který vytváří nejnovější trendy bydlení, za neskutečnou cenu 9 999 Kč!

Moderní boxspring postel včetně matrací za neskutečnou cenu 14 999 Kč! Platí do 25. 10. 2017

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme více barev i typů. Postele typu boxspring jsou vhodně skládané z různých vrstev materiálů a systémů, které vytváří perfektní místo pro spánek a odpočinek. Výška horní matrace zajišťuje pohodlné zvednutí i dosednutí.

Krásný jídelní set (stůl + 4x židle) za skvělou cenu 7 399 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebujete krásnou, ale ne příliš drahou jídelní sestavu? Máme pro vás jídelní set H386, který je vyroben v kvalitním MDF v módním dekoru dub sonoma. Cena 7 399 Kč platí pro celý set, tedy rozkládací jídelní stůl + 4x jídelní židle s polstrováním.

Další články

Načítám