Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní moderátorka a modelka Lizzie Cundy (47) snad zamrzla v pubertě. Ač už se její věk blíží k padesátce, Lizzie se neustále předvádí na veřejnosti v lascivních outfitech a naschvál vystavuje na odiv své ženské přednosti.

Aby nevypadala jako laciná ženština, pokaždé se snaží vzbudit dojem, že model, který oblékne, nevydrží nápor jejích ňader vlastně náhodou.

Opak je ovšem pravdou. Naposledy se do sporého outfitu vyfikla na boxerský zápas v Londýně. Vzhledem k tomu, že si pod šaty nevzala podprsenku, netrvalo dlouho a světlo světa spatřilo její ňadro.

Bradavku Lizzie fotografům naštěstí neukázala a rádoby cudně ji schovala za provaz oddělující ring od hlediště.

Je nám ovšem jasné, že přesně tohle televizní moderátorka chtěla. Opět vzbudit pozornost. Moderátorka sice největší slávu prožila v době manželství s fotbalistou Jasonem Cundym, ale z dřívější popularity těží dodnes.

Z šestnáct let trvajícího manželství má dva syny, kteří by možná byli rádi, kdyby svou maminku vídali v poněkud slušnějších šatech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám