Hlavní obsah
Článek

V pětačtyřiceti se dočkal Saša Rašilov (51) narození dalšího potomka. Jeho partnerka Lída Němečková mu porodila dceru Marušku. Během našeho rozhovoru po narození miminka se nám známý divadelní a seriálový herec přiznal, že na dceru díky časové zaneprázdněnosti nemá tolik času, kolik by si přál. Když jsme ho potkali posledně na otevření pobočky švédského módního řetězce, tak bylo zřejmé, že se jeho situace uklidnila.

„Prvních čtrnáct dní po porodu jsem měl pracovní maraton, tak teď nastane nějaké volno,” nechal se slyšet Rašilov a jedním dechem na svou obranu dodal: „Maximálně se dětem nemůže nikdo věnovat asi nikdy, všichni musíme chodit do práce. Volno si uděláme snad až když přijdou Vánoce, to není zase až tak za dlouho.”

Rašilov má štěstí, že se v péči o nejmladší dceru může maximálně spolehnout na svou partnerku, herečku Lídu Němečkovou. „Přes den mám energii na dítě, v noci se můžu vyspat. Díky tomu můžu svoji práci zvládat,” říká Saša Rašilov. Herec aktuálně zkouší v Národním divadle roli Mefista, ve hře Faust bude pokoušet Martina Pechláta. V divadle Rubín se brzy objeví v představení Stepní vlk, které se připravovalo dlouhé dva roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám