Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ženský orgasmus je zdrojem slasti, ale často také problémů! To, zda žena dosáhne, či nedosáhne při sexu orgasmu, má vliv na partnerský život a často problémy v této oblasti vedou k hádkám či rozchodu. Některé ženy dosahují orgasmu jak na běžícím páse, jiné se ho nedočkají za celý život. S některým partnerem dosáhne žena orgasmu snadno, s jiným méně často a s některým vůbec.

Nedostatečné zvlhčení a malá citlivost pohlavních orgánů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co brání ženám dosáhnout orgasmu? Faktorů může být mnoho. Záleží na věku, partnerovi, fyzickém a psychickém rozpoložení, životním cyklu a dalších faktorech. Jedním z častých problémů je nedostatečné zvlhčení nebo malá citlivost pohlavních orgánů. Existují lubrikační gely a intimní spreje, které díky obsaženým aktivním přírodním látkám razantně zvyšují citlivost vagíny při pohlavním styku, a tím výrazně napomáhají dosažení orgasmu, zajištují také ideální zvlhčení a kluzkost. Nedávno přišla na trh unikátní řada intimní kosmetiky LovelyLovers, která nabízí např. lubrikační gel nebo intimní sprej LibidoUP pro snazší dosažení orgasmu nebo TightUP gel a sprej pro zúžení a lepší citlivost vagíny.

Nedostatečná velikost partnerova penisu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dalším důvodem, proč ženy nemohou dosáhnout orgasmu, může být nedostatečná velikost partnerova penisu. Například když jsou ženy zvyklé na větší velikost údu u předchozího partnera nebo jejich vagína po porodu není již tak pevná a těsná. Pokud muž není od přírody dostatečně vybaven, může zkusit například intimní gely a spreje pro zvětšení penisu, speciální vodní pumpy nebo některý z doplňků stravy pro větší velikost erekce.

Výdrž je základ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když některé ženy jsou schopné dosáhnout orgasmu velmi rychle, obecně platí, že na to ženy potřebují více času než muži. Zde pak vzniká problém, neboť když muž vyvrcholí dříve než partnerka, většinou již nemá sílu na druhé kolo. Existuje spousta produktů, které mužům pomůžou zvýšit sexuální výkon a výdrž a získat tak dostatek času pro vyvrcholení partnerky. Bestsellerem v tomto ohledu je doplněk stravy pro dlouhodobé užívání CRILEX. Novinkou je pak Maca fresh Man. Nebo se mohou použít různé intimní gely a spreje pro delší sexuální výdrž, např. LovelyLovers Delay Gel a sprej.

Snížené libido, únava nebo projevy spojené s přechodem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tyto důvody patří k těm nejčastějším příčinám, proč ženy nemohou dosáhnout orgasmu. Je to způsobeno dnešním náročným životním tempem, stresem a vypětím. Často se tyto projevy vyskytují v přechodu, kdy se k nim přidávají další, jako jsou bolesti hlavy, snížená chuť k sexu a jiné. V tomto případě je vhodné sáhnout po nějakém kvalitním doplňku stravy, který pomáhá řešit tyto problémy, například po produktu Femm Passion libido caps. nebo Maca fresh women. Obsahují látky s kladným vlivem na sexualitu, fyzické a psychické zdraví, vitalitu, plodnost, sexuální zdraví, duševní pohodu, stres, menopauzální komfort – hormonální rovnováhu a mnoho dalších věcí.

Vyzkoušejte také afrodiziaka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Existují také afrodiziaka, která vám pomohou nabudit tělo na správnou notu. Obsahují výtažky z afrodiziakálních rostlin, které mají kladný vliv na sexualitu. Můžeme doporučit jednorázová afrodiziaka např. Elixir of Love nebo SexUp aphrodisiac. První je ve formě rozpustného prášku a druhý už přímo jako tekutá ampulka.

Další články

Načítám